top of page

Офіційний партнер

+380 98 689 04 69 - звяжіться з нами

Сучасна система розумного будинку від Hormann Smart Home



За допомогою центру розумного дому Hörmann homee Brain Ви можете відкрити свої гаражні двері Hörmann не виходячи з будинку, а двері відкриваються і закриваються ще зручніше.

В будь-який час доби й вночі в будь-якій точці світу – дуже легко за допомогою смартфона, планшета чи ПК.


Крім того, система особливо безпечна, проста в експлуатації і може бути розширена іншими сумісними пристроями, такими як камери безпеки, метеостанції, освітлення, вимикачі, термостати опалення, датчики диму та руху, вікна та двері.


Переваги системи розумного будинку «Smart Home»


Система розумного будинку дозволяє об'єднати в єдину мережу різні пристрої будинку та системи за допомогою чого, дозволяють значно підвищити комфорт та безпеку життя.

Ви вже знаєте, як полегшують життя автоматичні приводи воріт та дверей, а уявіть як комфортно керувати воротами та дверима за допомогою смартфону.

Це дозволяє значно підвищити якість життя та створити безбар'єрний простір, полегшуючи тим самим життя людей похилого віку.


Будинок, в якому різні компоненти та пристрої об'єднані в єдину мережу з можливістю централізованого керування, наприклад за допомогою програми на смартфоні, називається «розумний будинок». Системи Smart Home дуже різноманітні, їх можна використовувати в різних областях повсякденного життя.

Легка збірка та під'єднання до мережі Розумний будинок Hörmann легко з'єднаються через WiFi*, інтегроване з маршрутизатор у вашій домашній мережі. * Доступний додатковий адаптер LAN


✓ Система «Розумний дім» «Зроблено у Німеччині»


✓ Локальне сховище даних без хмари


✓ Просте встановлення та керування через програму або голосове управління


✓ Сертифікована та особливо безпечна радіосистема Hörmann BiSecur


✓ Незалежне від часу та розташування управління воротами, дверима та іншими пристроями

✓ Сумісність з іншими системами розумного будинку та бездротовими технологіями


✓ Одна система, що включає програму для керування різними пристроями від різних виробників


Керування системою можливо здійснювати за допомогою:


- Безкоштовного додатка для смартфона і планшета;

- Веб-програмою для ПК;

- Голосовим управлінням через Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri.


До корисних функцій системи розумного можна віднести:


- Автоматизація процесів через homeegram;

- Проста операція групування пристроїв в один ланцюг;

- Прогноз погоди;

- Функція часу/календаря.



Простота використання системи розумного будинку Hormann

Завдяки інноваційній технології Ви зможете ще простіше та зручніше відкривати та закривати Ваші ворота та двері. Будь-коли дня і ночі, знаходячись у будь-якій точці земної кулі – просто скориставшись своїм смартфон або планшет. Шлюз BiSecur Gateway через Інтернет або домашню мережу передає команди на приймачі дистанційного керування BiSecur або приводи. Крім того, технологія BiSecur SmartHome дуже надійна, легка в управлінні та може поширюватися на багато інших зон Вашого будинку, такі як освітлення та електроприлади.


Комфортна експлуатація

Усі функції, які ви можете виконувати за допомогою пультів ви також можете запустити за допомогою програми на вашому смартфоні, планшеті або комп'ютері. Інтуїтивно зрозуміла структура меню та чітка структура навігації дуже проста в використанні.


Один погляд для контролю всього будинку

З додатком у вас є в будь-який час точний огляд стану дверей гаража, виїзних воріт, замків вхідних дверей та інших підключених пристроїв. Чіткій, зрозумілий інтерфейс скаже, чи відкриті ваші гаражні двері або ворота чи зачинений замок ваших передніх дверей.


Налаштування «Сценаріїв» розумного будинку

У кілька кроків Ви можете з'єднати кілька окремих функцій в один сценарій. Наприклад при натисканні кнопки відкриття гаражних воріт автоматично відкривати або закривати вхідні двері, а також вмикається світло біля гаража або у вітальні.

Ви встановлюєте homeegram індивідуально для вашого особистого додатка, та повністю індивідуально налаштовуєте під себе.


Глобальне з'єднання

Знаходячись у спортзалі під час заняття, в офісі на роботі або під час подорожі ви завжди можете контролювати мережу пристроїв свого будинку.

Ви маєте можливість налаштувати, щоб вам приходило сповіщення за допомогою push-повідомлення*, що буде інформувати, наприклад коли замок вхідних дверей у Вашому будинку розблоковано, або детектор руху повідомить, що хтось знаходиться біля вашого паркану.


Hormann homme - центр розумного будинку

З центральним блоком розумного будинку Hörmann homee ви можете особливо зручно керувати приводом воріт та дверей за допомогою програми або голосового керування – з будь-якої точки світу та в будь-який час дня та ночі. Крім того, Hörmann homee сумісний з іншими системами розумного будинку та може бути розширений шляхом включення додаткових бездротових технологій, щоб Ви могли керувати не тільки воротами та дверима за допомогою однієї системи, але й іншими пристроями у вашому будинку, такими як опалення чи освітлення.


Білий базовий куб, Hörmann homee Brain Cube, є центральним блоком системи та оснащений власним WLAN-з'єднанням та сертифікованою радіосистемою Hörmann BiSecur. Це дозволяє керувати воротами та дверними приводами Hörmann, а також іншими пристроями бездротової мережі та запитувати їх статус.


Розширення можливостей розумного будинку

Розумний будинок має полегшити вам життя. Таким чином, Hörmann homee сумісний з іншими системами розумного будинку, такими як Homematic, і може бути гнучко розширений шляхом включення інших бездротових технологій, таких як ZigBee, Z-Wave та EnOcean, з використанням додаткових кубів. Hörmann homee об'єднує в мережу широкий спектр пристроїв від різних виробників та систем розумного будинку, роблячи ваш будинок комфортним, безпечним та екологічно чистим.


Базова станція розумної системи Smart Home Hörmann homee Brain із серійними радіосистемами BiSecur та Wi-Fi у будь-який момент можна розширити за рахунок нових «кубиків» і, відповідно, доповнити новими радіосистемами. Кожен «кубик» відповідає за свою технологію дистанційного керування і може спілкуватися з іншими пристроями.


Радіосистема ZigBee

Опціональний «кубик», сумісний із системами Smart Home: Philips Hue, Bitron, IKEA


Радіосистема EnOcean

Опціональний «кубик», сумісний із системами Smart Home: AFRISO, Eltako


Радіосистема Z-Wave

Опціональний «кубик», сумісний із системами Smart Home: Aeotec, Danfoss, Devolo, Everspring, Fibaro


Радіосистема Wi-Fi

Серійно вбудована в систему Hörmann home, сумісна з системами Smart Home: AVM Smart Home, Netatmo, Belkin, Nuki, Homematic, myStrom, WOLF Haustechnik


Система Hörmann Smart Home BiSecur пропонує багато варіантів, як зробити Ваш будинок ще більш комфортним та безпечним, а також позбавити його бар'єрів з урахуванням вікових потреб мешканців.

А якщо у Вас є будь-які питання - наші фахівці з радістю дадуть відповідь на них і допоможуть вам розібратися і підібрати ідеальний варіант саме для вас.


Звертайтесь за номером +380 98 689 04 69, або залиште заявку на сайті та наш спеціаліст зателефонує Вам!

175 переглядів

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page